Sørensen Biler Aps

Helsinge

Opel Corsa-e har vundet en af de vigtigste priser i tysk bilindustri – the “Golden Steering Wheel 2020”. Det er 18. gang, at Opel vinder denne prestigefulde pris. Juryen består af Auto Bild og Bild am Sonntags læsere samt et panel af bileksperter og racerkørere. De var ikke i tvivl. Corsa-e vandt en sikker sejr i minibilssegmentet med en stor margen ned til nummer to. Auto Bild skriver: ”Konkurrenterne i minibilssegmentet har ikke en chance mod Corsa på el”.

“Opel er elektrisk”, siger Opel CEO, Michael Lohscheller, “og vores nye Opel Corsa-e er et fantastisk eksempel på dette. Den viser ikke bare, at en elektrisk bil i dag kan være dynamisk at køre og praktisk i hverdagen, men også at den kan fås til en overkommelig pris, hvor de fleste kan være med”.

Auto Bild sætter ord på sejren: ”Corsa-e imponerede juryen både med dens kvalitet og komfort, men i særdeleshed ved den velfungerende el-drivlinje. Bilen var livlig at køre, mærkbart støjsvag og havde uden sammenligning det største kraftoverskud i feltet. Opel Corsa-e var en sikker vinder i minibilskategorien.

Corsa-e er identisk med en Corsa med hhv. benzin eller diesel motor. Bilen, og dermed anvendelsesmulighederne, er de samme og kun drivlinjen, altså batteri og motor, adskiller Corsa-e fra de konventionelle udgaver. Opel vil nemlig gerne gøre det nemt og ukompliceret at skifte til en eldrevet bil. Bl.a. derfor har Corsa modelprogrammet tidligere vundet AutoBest prisen ”Bedste bilkøb i Europa 2020”.

Corsa-e tilbyder en balanceret kombination af præstationer, rækkevidde, opladningstid og pris. Den har en motor på 100 kW (136 hk) og 260 Nm moment og en rækkevidde på op til 334km (WLTP). Dens batteri på 50 kWt kan hurtiglades med op til 100 kW og oplader batteriet til 80% på bare 30 minutter.

Corsa-e er netop kommet til Danmark og indstigningsmodellen Essentia starter ved en pris på 229.990 kroner. Edition+ er mellem udstyrsvarianten til 239.990 kroner og vil man forkæle sig selv fra Opels øverste hylder, skal man vælge Ultimate til 274.990 kroner, der bl.a. er udstyret med Opels innovative LED Matrix lys, panorama glastag, digitalt cockpit og adaptiv fartpilot. Det er værd at bemærke, at alle priser er inklusiv installation af Clever ladestander til hjemmet.